PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

31 December 2010

BAJAGA u Hali sportova 16 feb 1990


Pa kad se već provodimo ajde da se provodimo u društvu sa BAJAGOM i Instruktorima na jednom davnom izandjalom snimku koji nadjoh nedavno i z adovoljan sam njim. Snimak je napravljen od strane nekih mačkica i to kamerom ali je nažalost ovde prenešen na kasetu sa tog snimka pa je još star nekih 20-tak godina ali to nam neće smetati da lepo uživamo uz ovog momka koji je to nekad lepo radio.

Da ne pričam kako je ovo veoma vredan snimak i tkao dalje ali moram da kažem da je malo lošijeg kvaliteta ali za to nisam ja kriv. Snimak kao takav je sam po sebi vrednost i to je valjda svima jasno.

Ali da li je i svirka tako dobra? Odlična je i čućete kako ove mačke pevaju u prvom planu. I traje preko sat i po i dakle

SREĆNA VAM NOVA GODINA!
СРЕЋНА ВАМ НОВА ГОДИНА!
SREČNO NOVO LETO!
S NOVIM GODOM!
HAPPY NEW YEAR!We will contitnue to entertain you with newer and newer sounds from that old lady of YUGOSLAVIA. We have to discover a lot of sounds from that time. Be patient and be a donator.

2 comments:

Anonymous said...

E da je i neki EKV iz Hale sportova...
Inace, odlican blog!

Aktivista said...

Da nesto je tesko naci EKV iz Hale sportova a sigurno je da su tamo svirali.