PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

29 November 2010

Hor i orkestar Umetničkog ansambla Doma JNA 1991 Bože pravde


Momentalno smo u društvu velikog ansambla, hora i orkestra Umetničkog ansambla Doma JNA u Beogradu sad već daleke 1991. godine.

Izvode se poznata vojna dela posvećena Srbiji i JUGOSLAVIJI a tu je i buduća (teško pevljiva al nekako se uči medju Srbima) himna Srbije "Bože Pravde" (koju je da ironija bude veća napisao Slovenac).

Tu je i moj omiljeni Marš na Drinu kao najizvodjenija pesma JUGOSALVIJE u svetu (tačno 40 različitih izvodjenja možete pokupitii na sajtu STANISLAVA BINIČKOG).

Ima i poneka pesma za koju ste slabo čuli a sigurno je nikad niste ni čuli.

Lepo izdanje vojne muzike na izdisaju JUGOSLAVIJE. 1991. godina je godina početka raspada naše lepe otadžbine. Kao takva ne verujem da će se ikad podići iz pepela jer je to nemoguće. Ono štoje moguće je da delimo lepe snimke zvukova koji su činili tu našu Jugu i da se toga ne stidimo danas. Ja se JUGOSLAVIJE nikad neću stideti i uvek ću je voleti. Nacionalisti svih boja su tada bili na rubu života ali su uspeli da je rasture potpomognuti stranim plaćenicima medju nama Srbima, Hrvatima, Slovencima, Makedoncima, Crnogorcima i svima onima koji su se bar malo osećali JUGOSLOVENIMA.


"JUSTICE, GOD" is todays himn of Srbia, and what irony, written by a Slovenian (not Slovakian!). This is a collection of fine army music from YUGOSLAVIA, dedicated to the themes of war and friendship during war. It is about soldiers everyday life.

No comments: