NACRTNA GEOMETRIJA

22 October 2010

ZAJEČARSKA GITARIJADA 1989



Svi dobro znate šta je i ko je bila ta ZAJEČARSKA GITARIJADA. Evo nama jednog lepog snimka iz daleke 1989. godine sa snimcima KERBERA, HARI MATA HARI, GALIJOM i PILOTIMA. Izvanredan snimak sobzirom na vremensku distancu. Ja ne volim ove grupe (osim KERBERA) ali je lepo videti neke snimke iz prošlih vremena zar ne?

Gore je samo jedan video delić a dole kompletan snimak u duž(lj)ini od dva sata. Pa neka ovo bude nešto što će obeležiti vašu veliku posetu ovom blogu od 650.000., skoro jedan grad u nekadašnjoj JUGOSLAVIJI?! Alal vam vera što verujete u ovaj blog i prihvatate njegove ideje.

Naša ideja je da se podsetimo nekih zvukova (muzika, govor) naše bivše zajedničke domovine JUGOSLAVIJE. Otuda JUGOZVUK. Inače imamo dosta donatora ali kako se približavamo sve većim brojkama kao da ste posustali, kao da vas nema, kao da samo dodjete, maznete nešto i nestanete. Dobro takvi ste ali gledajte da ipak malo učestvujete u stvaranju što bolje zvučne slike te naše JUGOSLAVIJE. UČESTVUJTE!

1 comment:

Anonymous said...

Znam da možda tražim mnogo, ali bilo bi fanastično da ponovo uploaduješ ovaj video snimak. drop.io je otišao time i link ka snimci, a ne nađoh je na kradljivskim sajtovima, forumima, blogovima :(