PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

12 May 2012

BOŠKO PETROVIĆ Convention 1980 Blues


Nažalost morao sam da pokradem album sa kradljivačkog sajta jer sam svoj album oštetio tako što nisam snimio zadnju stvar. E ima neko ko je skinu to sa mog sajta i tako mogu i ja opet da ga psotavim. SMEŠNO!

Dakle BOŠKA PETROVIĆA ne treba posebno predstavljati jer je on svojevrsna ikona džez muzike sa ovih prostora. Kad je ovaj post izašao prvi put gosn Boško je bio živ i očekivali smo ga da dodje ali on jednostavno nije želeo to da uradi pa eto, nema veze. Svraćao je u Novi Sad i ja sam na jednoj od njegovih svirki bio, hvala Bogu. To je bio jedan od njegovih prvih nastupa. Kasnije je opet svraćao u NS ali ja nisam išao. Sad ga više nema ali njegove ploče ostaju.

Dakle

2 comments:

cakiss said...

Zaista, hvala za ulozeni trud, ali poslednja pesma neće da se "raspakuje"...
Probao sam više puta, sa dva programa [Zip Genius i Ultimate Zip], ali bezuspesno...
Naci cemo je vec negde...

Aktivista said...

Moram da te razočaram ali tvoji ZIPERI ne rade. Ovaj fajl sam ja morao da skinem zbog sebe tako da je 100% proveren. Promeni zipper. WINRAR je najbolji. Ovo je fajl sa tudjim linkom i radi kao bombona a snimak je moj.