NACRTNA GEOMETRIJA

02 November 2009

Približava se lep broj vaših poseta - 450000

Pretpostavljam da će vrlo uskoro doći ovde i 450.000.-ti posetilac i zbog svih tih vaših lepih poseta imaćemo opet lepe poklone u obliku "nikad objavljenih snimaka" i sličnih gluposti za kojim ste vrlo gladni. Biće i lepih fotografija i neobičnosti i sve to vezano za našu nikad prežaljenu bivšu veliku domovinu svih južnih Slovena - JUGOSLAVIJU.

Bilo bi lepo da se u to vreme i vi javljate sa svojim komentarima i proširite malo forum JUGOZVUKA a ne da tamo samo budu TEACHER, LJUPČE i BETTY BOOP. Pridružite im se i razmenite raznolike podatke i muziku i članke i šta sve ne je postojalo u toj JUGOSLAVIJI.

Odavde iz JUGOZVUKA vam poručujem da će ovde biti još najrazličitijih zvukova i slika i filmova i fotografija i svega što podseća na JUGU. Sada se bliži rodjendan te naše Juge i priredićimo lepu proslavu. TU negde je i moj rodjendan pa ćete primetiti veliki broj albuma samo jednog dana. Za 29. Novembar trebalo bi da ide jedan govor druga Tita ali otom potom. Snaći ćemo se dostojno ga proslaviti, svečano kakav je uvek i bio.

Unapred hvala na vašoj poseti nadam se da u ovome uživate i da vam nije dosadno. Ako imate i vi neke zvuke Jugoslavije kojih ovde nije bilo, pošaljite nam i objavićemo ih odmah.

1 comment:

Betty Boop said...

Heheh...onaj zeljeni broj od 450.000 je vec premasen koliko vidim...tako i treba samo da nas je sto vise na ovom divnom blogu...