NACRTNA GEOMETRIJA

16 August 2009

PSIHOMODO POP Demo i zivi snimci 1986



Zgodna mala kasetica sa veoma interesantnim snimcima. Nažalost snimke sam imao a omot nisam. Tako da sad imamo i omot i snimke, lepo zar ne?

PSIHOMODO POP je juče(r) rasturio na BEERFESTu u Beogradu (15.08.2009) i kad ga obradim postavićemo i taj koncert kao poklon vama za vaše dolaske ovde u broju od preko 400.000.

4 comments:

Bassta! Pex, a.k.a. Gramofonije Plocanovic said...

ovde su samo demo snimci, i svi osim poslednje 4 pesme su vec zvanicno objavljeni u mnogo boljoj zvucnoj verziji. da nemas ove zive snimke koji su na omotu?

Aktivista Neumorni said...

Pa normalno da ima u boljoj verziji kad su ovo onda bilii demo snimci. Pa gde si ti čoveče? Ima li neki snimak ČORBE iz Australije od nedavne turneje?

Inače to je što je sa ovom kasetom, nema drugačije, verovatno je lažno predstavljanje na traci...........Nešto piše ali toga nema............

Bassta! Pex, a.k.a. Gramofonije Plocanovic said...

'di znam gde sam, ima novosti, ali pisacu emailom, sve super, samo nema se vremena nizasta. nisam cuo da ima snimaka od Corbe, ali sam cuo da je svirka bila slabija nego proslog puta...
a za Psihomodo Pop sam mislio da su ovi demo snimci objavljeni na nekoj kompilaciji pre nekoliko godina, sve uredno sa traka i sve se super cuje. svi ti demosi su meni mnogo bolji nego kasnije verzije sa ploca. ja imam original taj dupli disk - jedan je "najveci hitovi" a drugi su demo i zivi snimci iz ranog perioda. ako nemas javi da ga okacim negde ;)

Aktivista Neumorni said...

javi se mailom ajde...........Slusaj ta floskula nemam vremena je stvarno glupost. Covek za svoju zabavu i blogerisanje treba da uvek ima bar malo vremena.