PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

22 December 2010

SEPTEMBER Dva albuma, dva singla i LIVE snimciGrupa SEPTEMBER
je bila završnica moćne muzičke scene Jugoslavije. najveća grupa džez rock i fusion orijentacije, moćan pevač velikih glasovnih mogućnosti i dobar repertoar odlike su ovog benda sa slovenačkog dela jugoslovenskog prostora.

Inače okuplili su se i 2003. godine na koncertu grupe DEEP PURPLE u Ljubljani kao predgrupa i zvučali bolje od Parpla. Šteta da taj koncert niko nije snimao.......

Postava ovog benda izaziva strahopoštovanje jer je to ustvari džez-rock reprezentacija Jugoslavije u malom. Najbolja ritam sekcija Juge Čarli Novak- Ratko Divjak je iz ovog benda. Kornelije Kovač je hteo da pravi super džez rock bend Jugoslavije upravo sa delovima ovog benda. Postoji i slika i postoji ta saradnja na prvom solo albumu K. Kovača.

Tihomir Pop Asanovic je legenda ove vrste muzike sa prostora Jugoslavije a Janez Bončina pevač koji ima "iskopirani" glas Dade Topića i veći registar od njega. Jože Braco Doblekar - legenda udaraljki sa ovih prostora i tako dalje....... Sa ovom kolekcijom nastavljamo da punimo blog snimcima tako da imate šta da skidate ovih dana pred prazinke zar nije to lepo?


2 comments:

danmar said...

Ovo je super. Stvarno reprezentacija muzicara iz najboljih dana Yu muzike. Hvala puno.

Aktivista said...

I ja mislim da je grupa SEPTEMBAR reprezentacija jazz-rocka JUGOSLAVIJE.