PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

24 April 2018

101 otkucaj U ritmu srca 1988
Nemam baš tačne podatke ali pretpostavljam šta je. Dve poznate emisije jedna iz Beograda jedna iz Zagreba predstavile su na ovoj ploči nekoliko grupa, novih, mladih (za to doba) na svojim demo snimcima i rezultat je ova ploča.


Grupe su: ZELENO LICE, The house paiters, TANGO, ŠTA SE VIDI KROZ DURBIN, Sex Gunfighters, NUOVO, NESALOMNLJIVI, Mirage, MEDIA NOVA PROJEKT. LUDI GAVRAN, KOMANDOSI, JOZO OKO GOSPE, GRADSKO DETE.Prepoznajete li bilo koju grupu? Ja lično mislim da je samo prošla grupa MIRAGE...........
Sve u svemu evo 101 OTKUCAJ U RITMU SRCA može se rećii prvi put na internetu? Možda je i bila prvi put na internetu kad sam je postavio pre nekoliko godina sad više nije al ajde opet  da je čujemo eh?

2 comments:

Anonymous said...

Grupa "ŠTA SE VIDI KROZ DURBIN" ima jednu ili dve pesme na Ventilator 202 Demo Top 10 plocama (3 ploce su izdate) - inace Ventilator 202 je bio radio program koji je vodio Zoran Modli sredinom 80-ih.

Aktivista said...

Anonimni hvala za ovo. Trebalo bi da obnovim linkove i za ove VENTILATORE . ..