PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

06 February 2017

BISERKA CVEJIĆ intervju vodi Zagorka Sablić 1984 (puno retkih radijskih snimaka)


LIJEPA STARA KASETA SA NEVEROVATNIM SNIMCIMA INTERVUJUA SA NAŠOM OPERSKOM DIVOM ALI ČAK IZ DAVNE 1984. GODINE!!!! Veoma retka stvar jer krije puno dobrih arhivskih snimaka, takodje veoma retkih i starih ove pevačice koja je imala veliku internacionalnu karijeru! BISERKA YOU ARE GOD!

Ova naša velika pevačica naravno svojatana je i od jadnih bolesnih fašističkih vlasti Hrvatske jer je rodjena samo RODJENA u mestu Omiš i ništa više. Sve ostalo stekla je u Beogradui JUGOSLAVIJI  kao i po svetu a svoju karijeru podredila je Narodnom pozorištu u Beogišu i na tome stoji i dalje u svojim novijim intervjuima. Gledao sam njen nastup i na hrvatskoj televiziji jer oni jaddni pate da je to i njihova pevačica medjutim voditeljka se nije proslavila pitanjima jer naša velika jugoslovenska pevačica stalno forsira karijeru na tlu JUGOSLAVIJE a ne bedne SR Hrvatske .Posebno je interesantan jedan deo modernijeg intervjua kako ej ona odmah i zašto odlučila da dodje u JUGU!!! Naime jedan službenik UDBE zadužen za njen "slučaj" je bio toliko lep i zgodan da bi ona odmah z anjim otišla bilo gde (sic!). 

No comments: