PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

03 December 2016

RAZNI IZVODJAČI 1978 Pionirsko kolo 2LP


KAKAV JE OVO SAMO SLATKI OMOT za dečiju narodnu partizansku muziku koja se dosta izvodila i snimala tada po JUGOSLAVIJI. Izvanredan dupli album da puštate svojoj deci i da ona i vi uživate zajedno, jer osim dobrih melodija ovde su izvanredna i izvodjenja i naravno aranžmani i pevači i sve uopšte ovde je jako dobro uradjeno! SVAKA ČAST TADAŠNJIM KOMPOZITORIMA I IZVODJAČIMA ovo je ddanas NEMOGUĆE da se uopšte snimi i proizvede. Pre svega zbog smrdljive žute ideologije kao i četničko-nedićevskom obrazovanju koje polako prreuzima Srbiju!


Danas je za decu koja rraastu u ovoj "demokratini" veoma teško. Roditelji grcaju u bedi da bi njihova deca rasla u koliko toliko lepom okruženju i tako to. O muzici za decu skoro da i ne razmišljaju, takvo nešto ne psotoji uopšte
3 comments:

Nenad Adamov said...

Hvala!

helena cvitesic said...

Poštovanje!
Do Vašeg bloka dovela me google tražilica, kažu da vi imate staru pesmu koje nigde nema "Kapetane, komandire" ali ne mogu da je nađem pa Vas molim da me uputite/pokažete gde se nalazi.

Takođe, kad sam već tu, da vas pitam sledeće:
imate li ploču /kasetu, snimak) TITO JE NAŠ DRUG, autora Pere Zupca, u izvođenju Zorana i Bojana Ramboseka?
I drugo, imate li takozvanu Protokolarnu koračnicu autora Ferde Pomykala?
Hvala!

Aktivista Neumorni said...

Da da ja to sve imam ali je tesko mi je to sve pronaci osim pesme Darka Kraljica Kapetane komandire to je lako i pusticu uskoro neke pesme Darka Kraljica pa i tu!