PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

29 December 2016

Ansambl JNA u Beogradu sa gostima 18 decembar 1972


ВОЛИМ КАД НАЂЕМ овакве аутентичне снимке из доба ЈУГОСЛАВИЈЕ јерр онда је то потврда свог овог нашег ррада на овом блогу, наша стварност у ЈУГОСЛАВИЈИ је и била онаква какву је замишљамо. Имали смо војну музику нашег старог комунистичког система, које се сад плашимо као ђаво од крста, и коју нема више ко да изводи нигде по недићевској Србији! АЛИ ЈЈУГОЗВУК ПОШТУЈЕ ОВУ МУЗИКУ и неће је се одрећи никада и ни по коју цену! Поготову не оваквих ЖИВИХ СНИМАКА каквих је све мање међу нама  и у Србији!


НЕМА ВИШЕ ОВАКВЕ МЈУЗИКЕ АЛИ ДОБРО, ЈАСНО МИ ЈЕ ЗАШТО, СРБИЈА ЈЕ НА НЕДИЋЕВОМ ПУТУ ИЗДАЈЕ И ОКРЕТАЊА НАЦИЗМУ! Но није ми јасно зашто неки оркестри ову музику не схвате као нашу комунситичку баштину и изводе је бар за пробу негде у неој сали у Београду па ће видети белаја!!! Видео сам да је у оној капиталистичкој Словенији било таквих ихахахах вечери ид аје одзив публике био огроман!!! СРБИ ОДЈЕБИТЕ НЕДИЋА

No comments: