PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

07 September 2016

ELEKTRIČNI ORGAZAM Uživo na Pravnom 1988. godine


ELEKTRIČNI ORGAZAM je čest gost na ovom sajtu ali njih mogu da postavljam uvel, drago mi je da su tu. Ovih dana slave nekih tridesetak godina postojanja a ovaj konvert je snimljen davne 1988. godine (tačnije 18. decembra) na Pravnom fakultetu verovatno na nekoj brucošijadi.

Naravno kao i uvek i ovu kasetu (VHS) sam pronašao na svemogućem buvljaku na Kalenić pijaci pa sad vidite. Ljudi bacaju ovakve stvari ne razmišljajući da su ovakvi snimci deo kulturne baštine.

Danas puštamo ceo snimak koncerta kao eto neki poklon za sve vas koji volite ovaj blog ali uvek nalazite neku začkoljicu da vam se ne svidja? Stalno nešto zakerate kao babe, te loša bit rata, te nema id tagova, t enema čistog omota, te ovo te ono. Postajete dosadni kao publika ali hvala Bogu u večini su oni koji se lepo jave i predstave i ostave neki lep komentar. HVALA SVIMA ONIM DOBRICAMA KOJI ZAISTA VOLE OVE BLOG A NE DOLAZE DA ZAKERAJU I DRVE.

ELEKTRIČNI ORGAZAM 1988

LINK RADI i odličan je a o snimku i da ne prričam VELIKA VEOMA VELIKA RETKOST

1 comment:

Bojan Novakovic said...

Zahvalnost od Sumadinca iz poseljacene nam jagodine...Uvek se obradujem ovakvim blagom.Da si ziv i zdrav :)