PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

10 August 2016

DUŠAN TRBOJEVIĆ Antologija srpske klavirske muzike 2 CD (mali izbor)DA DA DA, prvo nije jasno kakav je to izgor klavirske SRPSKE muzike a svira se BEETHOVEN, SCRIABIN i CHOPIN?!?!? Ovi Srbi su zasita poludeli reći će bivša jadna braća Hrvati i slovenci i svi ostali. Beethoven nije brat Srbin a takodje nije ni Chopin. Elem oni koji supraviliovu kolekciju  (FAKULTET MUZIĆKE UMETNOSTI) imaju manje dobrih starih snimaka od mene pa ćemo čuti samo ono što je iz oba JUGOSLAVIJE.......... Kad otvorite videćete št aje upitanju!~~~~ POLITIKANTSKO NAKLAPANJE I SAMOHVALA ~~~

VEOMA ČUDNA KOLEKCIJA PO NASLOVU. U pitanju su dva cedea i svaki od njih ima drugačiji naslov, jedan je ta Antologija srpske klavirske muzike a druga je nekakva Retrospektiva gde on svira strane kompozitore, sad je možda jasnije ali zar nije bilo bolje nazvati DUŠAN TRBOJEVIĆ retrospektiva karijere ili slično i onda bi sve bilo jasnije?  Ovako to je ustvari snimak jednog koncerta od nedavno i tako to. SRAM VAS BILO IZ FMU, zarr nemate stare lepe snimke iz arhive radio Beograda?!?!? Ovde na ovom blogu je bilo više snimaka ovog pijaniste nego na vašem cedeu! Počećuu stvarno da bidnem uobražen heheheh!

No comments: