PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

15 May 2016

IVO ROBIC 1958 Uz orkestar Ferde Pomykala

IVO ROBIĆ je uvek rado vidjen gost ovde i biće to zauvek dok bud epostojao ovaj blogilisajtilištaveć. Uživaćete ovaj put uz sve ove njegove lepe pesme i to uz orkestar Ferde Pomykala.

IVU ROBIĆA s apravom nazivaju jugoslovenski FRENK SINATRA. Ima sličan način interpretacije, lepo obučen i doteran, komponuje sam svoje pesme. Naravno nije bio nikad mafijaš kao Frenk. Imao izvanredan sluh i veliku karijeru na zapadu, u Nemačkoj.

U svom životu se svako od nas bar jednom susreo sa njegovom muzikom. Mi ovde ćemo se susretati sa njim dok god bude njegovih ploča i snimaka.

Volim ovaj album pogotovu što je to ustvari jedna lepa antologija klasičnog pevanja uz džez zvuk koja se u našoj JUGOSLAVIJI pomalo izgubila u kasnijim godinama. No eto posle toliko godina kažite sami, zar nije ovo bio lep stil muzike? Mogao je svako da ga sluša u svako vreme i na svakom radnom mestu zar ne? Evo još jednog novog linka mada onaj gore radi i svež je.


No comments: