NACRTNA GEOMETRIJA

17 May 2016

ALFI KABILJO 1982 Velike filmske teme



Evo nas opet sa filmskom mjuzikom ovde na ovom blogu medju svima vama koji volite da čujete nešto sasvim novo a što bi nas podsetilo na našu JUGOSLAVIJU.

Ovo je ploča za dvostruko podsećanje, na kompozitora ALFI KABILJA i na naš moćni ratni film, onaj jugoslovenski. Dakle sve poznati i odlični filmovi i za njih je komponovao muziku čuveni ALFI KABILJO.

Čujmo dakle

ВЕЛИКЕ ФИЛМСКЕ ТЕМЕ

Yugoslavian film what it was? It was a great production, full feature length films, great themes, revolution, everyday life, history and even music films. Music as soundtracks were also great by great composers like this one, ALFI KABILJO.

Obnavljanje linka za ovu veoma retku ploču na internetu ražio nam je drug V koji je za uzvrat psolao tri izvanredna singla koja će se uskoro pojaviti ovde.

3 comments:

vladimir said...

Poštovanje! Da li je moguće da se postavi validan link za skidanje ovog albuma? Stari više ne funkcioniše...
Hvala unapred!

Srdačan pozdrav,
EPP

Aktivista Neumorni said...

Druže, politika ovog blog aod nedavno je "ako hoćeš da se ponovo postavi nešto daj nešto". Dakle ako imaš nešto interesantno da nam pokloniš prijavi šta je to,postavi link i javi se.

vladimir said...

Mnogo hvala za novi link! Zapravo sam tražio pesmu "Jubavi, jubavi" iz filma "Pad Italije" gde peva ženski vokal, a muziku je komponovao Alfi Kabiljo. Mislio sam da se možda nalazi na ovoj kompilaciji, ali svakako vam najlepše hvala!