PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

06 April 2016

DRUGI NAČIN 1975


LEPA PLOČA, odlično koncipirana progresivna muzika toga doba kad se moralo dobro svirati i zapeti sa dobrim pesmama! Šta bi rekao današnje djubre Dženan Lončarević na ovakvu muziku? Kako bi to on nazvao? E vala stvarno smo zaglibili u teška govna sa ovom našom pravoslavnom džamahirijom kad više srpski muzičari NE UMEJU OVAKO DA SVIRAJU današnji muzičari u Srbiji ili neće to da rade. Poslednji bend koji je to znao da radi je bio BLOCK OUT i eto raspadoše zbog sujete onog Vranjkovića. Tako Srbi ostadoše bez zvuka progresivne rock muzike kao što su bili KORNI GRUPA, DRUGI NAČIN, TIME, SEPTEMBER i slični njima. Ne mi imamo Dženana Lončarevića i Georgijeva koji je najveći pevač u Srbiji! JADNA NAŠA SRBIJA ŠTA MORAMO DA SLUŠAMO I ČEMU DA SE DIVIMO
BAGRI BEZ TRUNKE MUZIČKOG ZNANJA I OSEĆAJA ali takva nam je sudbina. Još gora muzika je u Sloveniji. Makedonci kao Makedonci za sada imaju najbolji i najraznolikiji izbor vrsti muzike na tlu raspadnute JUGOSLAVIJE.
за све моје драге љубитеље "високе резолуције" ово је албум снимљен и презентован овде у ВАВ облику па га ви овде сами чистите и дотерујте ако волите, додајте му тагове, гњавите га и на крају представите као своје снимке хехеххехехе. Можете после да доставите овом блогу и вашу "верзију овог снимка ако хоћете?

No comments: