NACRTNA GEOMETRIJA

06 April 2016

DRUGI NAČIN 1975


LEPA PLOČA, odlično koncipirana progresivna muzika toga doba kad se moralo dobro svirati i zapeti sa dobrim pesmama! Šta bi rekao današnje djubre Dženan Lončarević na ovakvu muziku? Kako bi to on nazvao? E vala stvarno smo zaglibili u teška govna sa ovom našom pravoslavnom džamahirijom kad više srpski muzičari NE UMEJU OVAKO DA SVIRAJU današnji muzičari u Srbiji ili neće to da rade. Poslednji bend koji je to znao da radi je bio BLOCK OUT i eto raspadoše zbog sujete onog Vranjkovića. Tako Srbi ostadoše bez zvuka progresivne rock muzike kao što su bili KORNI GRUPA, DRUGI NAČIN, TIME, SEPTEMBER i slični njima. Ne mi imamo Dženana Lončarevića i Georgijeva koji je najveći pevač u Srbiji! JADNA NAŠA SRBIJA ŠTA MORAMO DA SLUŠAMO I ČEMU DA SE DIVIMO
BAGRI BEZ TRUNKE MUZIČKOG ZNANJA I OSEĆAJA ali takva nam je sudbina. Još gora muzika je u Sloveniji. Makedonci kao Makedonci za sada imaju najbolji i najraznolikiji izbor vrsti muzike na tlu raspadnute JUGOSLAVIJE.
за све моје драге љубитеље "високе резолуције" ово је албум снимљен и презентован овде у ВАВ облику па га ви овде сами чистите и дотерујте ако волите, додајте му тагове, гњавите га и на крају представите као своје снимке хехеххехехе. Можете после да доставите овом блогу и вашу "верзију овог снимка ако хоћете?

No comments: