NACRTNA GEOMETRIJA

28 March 2016

Hor sveštenika Žičke eparhije KOSOVO 1389_1989




DA VIDIMO DA LI JE BILO SLOBODE VEROISPOVESTI U JUGOSLAVIJI?! Nije bilo? Šta je onda ovo govna jedna nacionallistička? Jel ovo muzika diktirana u Centralnom Komitetu mamu vam vašu nacističku srpsku a? Dakle vidimo odavno čitajući i slušajući ovaj blog da je JUGOSLOVENIMA BILO ZAGARANTOVANO PRAVO DA VERUJU NEKOG BOGA, može i sektaškog. Čuveni košarkaš Ćosić je još 60-tih "dovukao" sa sobom iz Ameriku i onu poznatu sektu pa nikom ništa.
Sve konfesije su imale svoj pristup imuzici. Ovo je muzika prravoslavne hrišćanske vere koja je autohtona, komponovana je i naravno neke od ovih pesama su "standardi" ove muzike. Tu je bila i jevrejskka i katolička muzika. Muslimani ne pevaju u džamijama! Sve je to bilo eto deo "totalitarnog rrežima Josipa Broza" kako ono ponavljaju srpski nacisti (nacional-patrioti) uzduž i popreko Srbije.

KOSOVO 1389-1989


NACIONALISTI možete da popušite svima nama Jugoslovenima, bilo nam je bolje beš uplitanja religije u sve i svašta. Religija je bila odvojena od države i s ponosom kažem JJUGOSLAVIJA JE BILA PRAVA SEKULARNA DRŽAVA. današnje feudalne državice nastale raspadom JUGE su klerofašističke države, skoro samo što nisu džamahirije ili države tipa Islamska Država Iraka i Levanta! Liče jednna na drugu, crkvena lica diktiraju šta da se radi. Na primer muslimanska crkvena zajednica Novog Pazara je svojevremeno zabranila nastup RIBLJE ČORBE ej stoko bangava? Sad trenutno ta ista zatucana crkvena zajednicazabranjuje inastup Severine?!?!?! Nek se nose u Tursku sa svojim zabranama eno im Erdogan njihov omiljeni predsednik koji je strpao na doživotni zatvor đefove novinskkih agencija!

No comments: