PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

03 February 2016

PETAR UGRIN Samo muzika 1979Petar Ugrin je zaslužio svojim radom mnogo više nego što je sada njegova reputacija. On zaslužuje da bude proglašen jugoslovenskim Gato Barbijerijem jer je umeo da stvori atmosferu na albumima gde je gostovao i gde je bio vodja ansambla.

Danas slušamo samo album
SAMO MUZIKA
sa jednog ruskog foruma


Na samom internetu čak imate jako malo podataka o njemu što je velika sramota. Učestvovao je na gomili koncerata sa Jugoslovenskom pop selekcijom, učestvovao je čak i sa KORNI GRUPOM na jedinom njihovom nastupu na Montreux jazz festivalu 1972 godine sa Mišom Markovićem. Kakav je to bio nastup!

Na velikom broju ploča je bio gost ali samo ove dve ploče su na neki način njegovo delo.
Nažalost on danas nije više medju nama i ovim putem želim da vam malo osvežim pamćenje vama JUGOBLOGERIMA i istraživačima lepih zvukova JUGOSLAVIJE. Čujmo zato ovog velikog majstora po drugi put ovde na ovom blogu jer on to svakako zaslužuje. Link do njega biće dugotrajan i zove se PETER UGRIN Kolekcija za mlade, to jest sve vas početnike na ovom blogu.
PETER UGRIN velika zvezda džeza JUGOSLAVIJE ponovo ovde

No comments: