NACRTNA GEOMETRIJA

08 January 2016

NIKOLA UROŠEVIĆ GEDŽA Od topole do Ravne gore


SKIDOSMO SA OVE STARE ODRTAVELE VIDEO TRAKE VEHAESA OVAJ LEPI PROGRAM RAVNOGORSKIHJ PESMICA. TAKVE KASETICE I TRAKE SU SE SNIMALE NAVELIKO JER JE VALJDA SRPSKI NAROD POŽELEO DA SE NASLUŠA OVIH PESAMA. I TREBA. BILO JE VREME POSLE TOLIKO GODINA.

No drugi narodi su to pogrešno protumačili i eto ti belaja. A kao svi ostali nisu pjevali svoje fašističke pjesmice a? Ma sve živo je pevalo sve živo što nisu smeli u JUGI. I tako se svako ušančio u svoje rovove šta ćete. Priprosti balaksnki narodi oduvek je tako.


POLITIČKA POUKA OVOG POSTA

Svi ste vi bivši propali narodi i narodnosti pevali svoje koljačke pesmice zašto ne bi i Srbi? I Srbi su deo nacističke internacionale kroz nedića. Dražu i Ljotića tako da i mi svog konja za trku imamo! IdemoGedžice de otpevaj nam tvoje blutave, bedne i dozla Boga dosadne pesmice ovako jedan dan posle Božića e da nam ne bi kvario to lepo dostojastveno vreme znaš bedniče?



2 comments:

Sergej said...

Lepe praznike.
Moram ti povedati, da takih pesmi nisem nikoli pel in jih tudi ne bom!
Ti pa praviš, da smo jih peli vsi. Mene med temi VSi sigurni ni in tudi ne bo!
V Novem letu pa ti želim čim manj posploševanj.
Če je eden budala, še ne pomeni, da smo vsi!
Lep pozdrav.

Aktivista Neumorni said...

Druže Sergej, ti ih nisi možda pevao, koljačke pesmice, ali ima ko ih je pevao po Sloveniji i ubijao nenaoružane vojnike. To moraš da shvatiš kao stvarnost koja postoji mimo ove virtuelne stvarnosti blogerašenja!
ELEM Slovenci su i počeli RASTURANJE te JUGE i prvi su otvoreno propagirali ubijanje vojnika JNA koji su ponekad i nenaorružani izlazili pred domobranske kukavice! To je bila stvarnost. Šta ti misliš Slovenija je tek onako lepo i fino izašla? A kamo dezertiranej slovenalkih kukavica iz vojske i tako to?
I još držite tog govneta Janeza Janšu da vam popuje i jede govna?