PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

05 January 2016

LJUBIŠA MARINKOVIĆ 1982 Vlaške pesme


NEMA OMOTA tražite ga sami, budite malo vredni za početak nove godine, nemojte da sedite samo tako i skidate muziku hehhe! 
NEKAKO kako odmiče vreme sve više mi je ta JUGOSLAVIJA draga i voleću je do kraja sveta, za vas ne znam, nikad vas pitao nisam, VOLITE LI VI JOŠ JUGOSLAVIJU?

2 comments:

alanford said...

Samo teske budale i nacikomunjare kao sto si i ti sam Aktivisto mogu voleti tu bljuvotinu koja se zvala Socijalisticka Federativna Republika Jugoslavija. Jednostavno, svako normalan zna da je jugoslovenski koncept propao jos 6. aprila 1941. godine sa prvim bombama koje su pale na Beograd. I ponovno uspostavljanje jugoslovenskog koncepta je odgovaralo samo balkanskim megalomanima i apokalipticarima na celu sa "genijalnim" Josipom Brozom Titom. Stoga ce za mene Bugari zauvek ostati najpametnija balkanska nacija jer su, umesto da postanu deo SFRJ, postali deo Varsavskog pakta da bi danas bili ne samo deo NATO pakta vec i EU. Eto, toliko...

Anonymous said...

Na mene sigurni mozes racunati da volim Jugoslaviju, drugarski pozdrav. Laki