PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

13 December 2015

Ansambl DALMACIJA U našeg marina


VOLIM KLAPE i klapsko (klupsko?) pevanje pa vi to možda i sami primećujete? Ovde uvek ima dosta klapi iz doba JUGE i biće ih dok bude bilo ploča i ostalih blogeraša! No ostali blogeraši slabo sakupljaju muziku ostalih žanrova. Ima smao blogova za "JUGOSLOVENSKI ROKENROL"  i to psotane dosadnno posle oko 300 albuma koliko i ima jugoslovenski rok. Elem moja koncepcija ZVUKOVA JUGOSLAVIJE je bolja, ovde ima svakakvih zvukova hvala toj Lepoj JUGI.

Ansambl DALMACIJA je jedan od najstarijih i najcenjenijih klaparskih ansambala na svetu to jest u JUGI jer je JUGA bila ceo naš svit


4 comments:

perijeka said...

Aktivista,mogli bismo da obogatimo blog knjigama Marksa,Engelsa,Kardelja,Borisa Kidrica,Svetozara Markovica i sl.kojima je mesto ovde.
Mogle bi i neke redje knjige na internetu pisaca nase mladosti

Aktivista Neumorni said...

Svidja mi se tvoj blago zajedljivi komentar o tome da treba ovde na ovom blogu da bude i marksističke literature ali da podsetim i tebe i ostale posetioce ovog bloga OVO JE PRE SVEGA MUZIČKI BLOG pa sve ostalo! Dalje, da podsetim sličnu blaogo-zajedljivu publiku ovog bloga DA SMO VIŠE USVAJALI MARKSISTIČKA SHVATANJA tokom postojanja Juge možda bi ej i očuvali. Predlažem da ti otvoriš takav blog ja ću ga rado povezati sa mojim blogovima

perijeka said...

Mislio sam ozbiljno.Ovo je jedino mesto kome pripada pravo da objavi i poneku knjigu.
Pozdrav.

Aktivista Neumorni said...

E ONDA IZVINI za nerazumevanje tvoje dakle lepe i fine poruke HVALA ali ovo je muzički blog!