PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

23 November 2015

RAZNI IZVODJAČI Ilidža 82

 NEŠTO LEPO ZA VAS BLOGERAŠE koji volite našu divnu ali ipak sada već odavno BIVŠU (FORMER) JUGOSLAVIJU. Volim je i ja ali izgleda da misao o njoj sve više polako nestaje i Srbija, samo Srbija, može sebi da dozvoli taj luksuz da bude mesto gde se ta ideja još uvek vidi i po blogerašima, i po dolascima muzičara iz svih ex Socijalističkih Republika, i po kulturi okrenutoj svim narodima i narodnostima i tako dalje. Isto tako "stranci" iz bivših Socijalističkih republika neće ovde nikad biti prebijani i sakaćeni kao Srbi u drugim Socijalističkim Republikama.

Jedan od takvih festivala koji je reprezentovao SVE NARODE I NARODNOSTI u narodnoj muzici je bio i festival u banji Ilidža. Taj festival se može reći danas slobodno bio NAJVEĆI FESTIVAL NARODNE MUZIKE toga doba i postavljao je standarde dobrog "hita" u narodnoj muzici! Nešto kao jugoslovenski Nashville, da da, čak mislim d aje postojala i veza Nashville - Ilidža koja se vukla po medijima da su to dva festivala sa dva kraja sveta koja psotavljaju standarde! Ajde da to sve mi lepo čujemo kako je zvučalo već u eri tehnologije i to iz 1982. godine u našoj JUGI i našoj Ilidži  >>>>>>> ИЛИЏА 82