NACRTNA GEOMETRIJA

18 October 2015

Hor BRAĆA BARUH 1989 Jevrejska duhovna muzika


OVO SU JUGOSLOSLOVENSKA ČUVENA BRAĆA BARUH; prvo komunisti pa onda Jevreji. Jedan od najstarijih horova u Beogradu ima njihovo ime u naslovu jer oni to zaslužuju. U vreme  "totalitarnog režima" Josipa Broza Tita Jevreji JUGOSLAVIJE su zauzimali i visoka politička mesta jer su zaista bili posvećeni ideji JUGE, kao i sve ostali narodi i narodnosti. Danas su etnički potpuno očišćeni iz Bosne i Hercegovine gde je njihova zajednica bila brojna dok nije počeo gradjanski rat. 
Jevrejska zajednica je u Beogradu danas aktivna i hvala Bogu veoma posvećena svojoj državi Srbiji. Rabin beogradski je nešto što bi se moglo nazvati VELIKI ČOVEK i posvećenik i svojoj zajednici i Srbiji kao državi gde oni žive. 
No ne mogu a da ne pomenem i srBske nacionaliste koji na jednoj strani žele rehabilitaciju ratnog zločinca Milana Nedića a na drugoj strani vole cionističkuu vlast u Izraelu. Srbi i Jevreji su dva anjstarija naroda a uopšte nisu dorasli toj izjavi koju je rekao izraelski ambasador u Beogradu nedavno. NI JEDAN NI DRUGI NAROD.




No comments: