PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

18 October 2015

Hor BRAĆA BARUH 1989 Jevrejska duhovna muzika


OVO SU JUGOSLOSLOVENSKA ČUVENA BRAĆA BARUH; prvo komunisti pa onda Jevreji. Jedan od najstarijih horova u Beogradu ima njihovo ime u naslovu jer oni to zaslužuju. U vreme  "totalitarnog režima" Josipa Broza Tita Jevreji JUGOSLAVIJE su zauzimali i visoka politička mesta jer su zaista bili posvećeni ideji JUGE, kao i sve ostali narodi i narodnosti. Danas su etnički potpuno očišćeni iz Bosne i Hercegovine gde je njihova zajednica bila brojna dok nije počeo gradjanski rat. 
Jevrejska zajednica je u Beogradu danas aktivna i hvala Bogu veoma posvećena svojoj državi Srbiji. Rabin beogradski je nešto što bi se moglo nazvati VELIKI ČOVEK i posvećenik i svojoj zajednici i Srbiji kao državi gde oni žive. 
No ne mogu a da ne pomenem i srBske nacionaliste koji na jednoj strani žele rehabilitaciju ratnog zločinca Milana Nedića a na drugoj strani vole cionističkuu vlast u Izraelu. Srbi i Jevreji su dva anjstarija naroda a uopšte nisu dorasli toj izjavi koju je rekao izraelski ambasador u Beogradu nedavno. NI JEDAN NI DRUGI NAROD.
No comments: