NACRTNA GEOMETRIJA

03 October 2015

ALEKSANDAR MAKEDONSKI 1988 Za heroje i princeze


JEDAN FINI MOMAK odavde nam poklonio nešto lepo i "novo" d ačujemo iz naše dobre lepe JUGOSLAVIJE. Mislim da će vam se svideti ovi momci jer su naši Jugosloveni, iz Socijalističke Republike Makedonije. Živeli drugovi!


 ПОЛИТИЧКА ПОУКА
Данашња Грчка, велики пријатељ ЈУГОСЛАВИЈЕ и после Србије није се показала ни "П" од пријатеља са Македонијом. ТО ЈЕ ТАКВА НЕОБИЧНА ФАШИCТИЧКА МРЖЊА ДА ПОЧИЊЕ ДА МИ СЕ ГАДИ: Цркните сви грчки фашисти маму ли вам вашу и носите се у три лепе материне са својом Македонијом и ко сме да носи име Македонија. 
ФАШИСТИЧКА СТОКО ИЗ ГРЧКЕ треба ли да вас подсећамо ми Срби да сте и ви некад били само бедни део Српског царства Цара Душана?
Невероватна је ваша мржња према једном анроду да ви чак не умете ни нормално да причате с њима као да су Македонци криви што имају то име државе? 
А браћи Македонцима поручујем да ми се гади њихова упорна фашистоидна насилна повезивања са Александром Македонским кад сви знмао добор одакле је он. И сам АМ и није нека личност да га својатате, ионако је то био Хитлер Старог века па према томе оставите га Грцима, они га заслужују са својим фашизмом
 

No comments: