PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

25 May 2015

VOJNI ORKESTAR ZAGREB 1980 Fešte Mediterana


DRAGI DRUGOVI I DRUGARICE posle onih Rusa da se mi malo podsetimo koji je danas dan a? Danas je 25. Maj Dan Mladosti za neke od vas koji ne znate a dolazite ovde da uzmete tu i tmao po neki album i odete bez "hvala". Elem ovog dana se slavio rdojendan najvećeg sina svih naroda i narodnosti Jugoslavije Josipa Broza Tita i tog dana je održavan slet nešto što smo svi voleli da gledamo i posle prepričavamo !
NEĆU DA FILOZOFIRAM O DANAŠNJIM PROPALIM MALIM NACISTIČKIM FEUDALNIM DRŽAVICAMA KOJE SU PREOSTALE  I KOJE SE BAVE RESTITUCIJOM KAPITALIZMA, REVIZIJOM ISTORIJE, SEJANJEM MRŽNJE PREMA DRUGIM FEUDALNIM DRŽAVICAMA .Danas pričamo o najvećem sinu svih naroda i narodnosti Josipu Brozu Titu. HVALA VAM!


DRUGOVI ID RUGARICE srećan vam praznik Dan Mladosti sa ovom prelepom pločom koju nedavno kupih sve razmišljajući samo o ovom danu! Nek vam je srećno i setite se bar malo naše JUGOSLAVIJE

No comments: