NACRTNA GEOMETRIJA

20 May 2015

RAZNI IZVODJAČI 1989 Ova je zemlja Titova


ТАКО ЈЕ! ОНО ЈЕ БИЛА ЗЕМЉА ТИТОВА и тако је требало да остане али сплет околности се тако потрефио међу приглупе и припросте балканске народе и они се приме на бачене коске да ће ако се отресу "мрске српске хегемоније", "тоталитарног режима Јосипа Броза", "недемократског друштва" и сличних смешних израза добити слободу и мир и богат живот!
ДАНАС КАД СЕ ВИДИ ДА ТО НИЈЕ БАШ ТАКО први се Словенци на друштвеним мрежама враћају вредностима и предностима наше бивше државе док сви остали народи и даљле грцају у причама "ко је први почео", "чији је већи", "ко је више пококао оних других" и тако даље и тако даље, игри без граници хе хе .
ДАНАШЊА МАКЕДОНИЈА је најсмешнија држава од свих. Тамо има шиптара на обе стране демонстрација, има свега по мало, мало нацизма намењено Србима (?!?!??!), различитих врста шиптара као шиптари уз Груевског, као шиптари уз Заева, има ту и Срба и Бугара и "браће" и свега осталог. Дефинитивно американци знају где да ударе и како да ударе. Јадни Македонци ће морати сами да се извлаче јер имају конфликте са свом православном браћом света. До недавно су били једина држав акоја је имала једног утамниченог попа православне цркве на свету. СВАКА ЧАСТ БРАЋО!
Музика коју слушамо ке биде она из доба Социјалистичке Републике Македоније наравно и са добрим војним оркестром, вероватно скопске армијске области! Шта год сви ви нацисти свих народа и народности мислили то је лепа земља и онда била и данас је.


тек да знате багро нацистичка, поцркаћете опет сви ви у Блајбургу па ће вам доћи она хрватска подебела лепотица од Колинде да вам ода почаст следеће године





No comments: