NACRTNA GEOMETRIJA

02 March 2015

MAMA ROCK 1985 Pokreni me


šta da kažem osim sve najbolje o grupi MAMA ROCK kad to sada nije ni bitno. bitno je da je to grupa iz Niša i da je bila kjdna od najboljih klupskih grupa JUGE.

neće se ovakva grupa nikad ponoviti u ovako glupavom Beogradu gde je glavna muzika turbo folk i ostala rep govnaranja ili očajni pop na granici narodne muzike ili jadna narodna muzika na električni pogon sa bubnjevima i udaraljkama i na kraju obavezna GRAND PRODUKCIJA. ne mi srbi smo gotovi što se tiče rock muzike, mi ne možemo da sklopimo jedan dobri klupski bend u gradu beogradu i ne možemo da se podičimo više ovakvim zvukom, nikad više!

sa JUGOSLAVIJOM otišlo je i dobre muzike i našeg lepog raspoloženja i našeg zaljubljivanja uz rock otišlo je sve. ostala nam je tehno govnarija koju je počivši djindjić proglasio za muziku broj 1. u srbiji i to zaista tako i ostane. ako čitate novine videćete da je beograd najveća prestonica tehno-pop-govnarske kulture i to će tako ostati zauvek. bar dok budu žute opake komunjare ovde na vlasti. a sad vratimo se pravoj klupskoj svirci beograda i JUGOSLAVIJE. No sad glupa govnarska žuta DS demokratija nije više na vlasti i videćemo da li je nešto bolje krenulo muzici u ovim krajevima. Bar će biti tema za pevanje.

Socijalistički samoupravni pokret

Znate li vi današnji mladi šta je to klupska grupa dobrog zvuka? Znam vi mislite na ove smešne grand grupe koje sad svirjau po klubovima. Nije to to. Nekad je biti klupska grupa značilo i da moraš dobro i da sviraš jer si imao goste čuvene pevače Juge pa je to sv ebilo povezano!

1 comment:

Dragan said...

Mama Rock je grupa iz Niša.