PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

16 February 2015

Koncert ansambla ROMALEN 1981ZNATE I SAMI DA OVAKVE RETKOSTI MOŽE DA SE NADJU SAMO NA OVOM BLESAVOM SAJTU SA OVAKVIM NAJRAZLIČITIJIM ZVUKOVIMA NAŠE DRAGE JUGOSALVIJE  i nigde više. Ostali sajtovi su uskostručni samo anrodna, samo zabavna, samo rock ili samo singlovi ili samo ovo i ono. Na JUGOZVUKU uvek ima svega i svačega što može da nas lepo podseti na prošla vremena i osveži nam pamćenje kakva se dobra muziak slušala tada, pre demokratije he he he he he eh

ROMALEN svira i peva


MI SVI BALKANCI I BIVŠI JUGOSLAVENI SE PODJEBAVAMO OVDE KAO SLUŠAMO MUZIKICU I PRIČAMO GADOSTI JEDNI O DRUGIMA A U SVETU SAMO ŠTO NIJE RKENU III SVETSKI RAT? Jesmo li mi kreteni onako kolektivno ili ne? REKAO BIH DA JESMO. To što ste vi ovde sad momentalno ne znači da neće negde da rokne nuklearka i sredi nas sve odjednom. Nek padne samo ejdna na Zagreb (ima vas mnogo da se borite protiv Rusa he he) odosmo svi u tri lepe pičke materine hteli mi to ili ne. Na Ljubljanu neće mada samo što nije, na šiptare neće teško je naši taj deo Srbije (hihihihihi) a na Makedonce neće mada bi i mogla. Bosna se izvukla nije prodala oružje Ukrajisnkoj fašističkoj hunti i to je dobro.

No comments: