PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

18 October 2014

MILADOJKA Live 1994VOLIM OVU GRUPU I OVOM PRILIKOM PODSEĆAM NA NJIHOV ALBUM "MILADOJKA LIVE" IZ 1994. GODINE dje se nalaze dve pesme iz 1987. godine koje su ovde očigledno bonus trakice pa prema tome "zaslužile" su da se postave ovde na JUGOZVUKU i podsete nas na njihov herojski demo period. Kaseta iz tog doba je i bila na JUGOZVUKU jako davno, još na počecima rada na ovom blogu .

1. Ra-ta-ta
2. A je u omari


Elem hteo bih malo da nahvalim ovu grupu žestokog i veoma originalnog zvuka ali nažalost nastalog u vreme poluraspada JUGOSLAVIJE i kao takvog veoma nesrećnog. Koliko je to dobar bend i rado slušan u Srbiji vidi se po njihovim koncertima po Beogradu i Novom sadu 1995 i 1996, dakle u najodvratnijim godinama po rockere i muzičare uopšte. Zamislite da vi osnujete bend upravo u vreme kad su svi narodi zavadjeni do koske a želite da svirate upravo pred svim tim narodima i narodnostima koje su psotojale u nekadašnjoj JUGI?

No comments: