NACRTNA GEOMETRIJA

04 April 2014

JUGOTON C-6844 IVO ROBIĆ Que sera sera / Ja ću doć



JUGOSLOVENSKI FRENK SINATRA, KAKO GA JA ZOVEM, ponovo je ovde i uvek će ovde biti jer je bio naša najveća pop ikona ikada. To što ga sad pominju samo Hrvati i što u njegovom izdanju od 4 cedea nema ni jedne slike sa nekom našom srpskom zvezdom to nije važno. Svi znamo da kod Njih postoji odredjena doza fašistoidnog i segregacijskog ponašanja koje nije na vreme pod Titom iskorenjeno. 

Свеједно ми г аволимо као југословенску звезду популарне музике и увек ће бити тако.




2 comments:

Alex said...

Vrlo, vrlo nejugoslovenski komentar. Reći "Kod Njih" za hrvate, koji su htjeo ti to ili ne bili dio Jugoslavije, je bezobrazno i uvredljivo. Pozdrav iz hrvatske.

Aktivista Neumorni said...

Kako bi bilo da PRVO kupiš četvorostruku cede kolekciju Ive Robića, pregledaš sve slike i onda daješ neki komentar? Ako kupiš original i pregledaš sve slike, fotografije, plakate videćeš da su tvoji sunarodnici PAŽLJIVO UKLONILI FOTOSE GDE SE MOŽE SLUČAJNO VIDETI i Lola Novaković, Djordje Marjanović u društvu sa Ivom RObićem. To je fašistoidno i neprimereno. Dakle prvo kupi kolekciju i proveri moje navode.

Ja Hrvate ne mrzim. Oni su to što jesu. No ima delova tog naroda koji je u većini, nažalost, koji se bavi i dalje progonom Srba, uništavanjem svega srpskog i slično. ČITAŠ LI TI NOVINE JEBOTE? Šta rade tamo tvoji sunarodnici sa ćirilićnim tablama a?