PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

02 April 2014

BOKI MILOŠEVIĆ 1983
 

OVAJ SMRDLIVI BLOGER POČINJE DA IMA GOMILU BAGOVA ŠTO SE TIČE POSTAVLJANJA SLIKA I SLIČNOG. Kao da se pokvario ili ne može da izdrži ovako veliki blog od preko 3600 albuma i ostalog i me može da izdrži ћирилицу šta li je. Inače kad odlazim na ovakve pro-JUGOSLOVENSKE blogove gore u zaglavlju se pojavljuje sugestija da je to hrvatski jezik i da li trebam prevod?!?!?!? Stvarno jeli u guglu zaposleno nešto Hrvata? Ti koji su zaposleni u guglu ŽELE DA NAM SUGERIŠU da je srpskohrvatski jezik hrvatski jezik (išli su na koncerte Djordja Balaševića, ha ha) što postaje jako dosadno. NIKO BRE DA OSPORI SVE TO.

Ovaj lepi album koji je izdržao sve ovo što sam rekao o srpsko-hrvatskom jeziku i strpljivo sačekao da ga čujemo je sad na redu. Izvanredni BOKI MILOŠEVIĆ, još dok nije ni sanjao da će sviruckati po grand produkciji sa babama u minićima i djevojkama koje izgledaju kao drolje, izvodio je izvanrednu narodnu muziku intrumentalnog tipa po svim principima prave, neiskvarene narodne muzike one naše JUGOSLAVIJE.

Čujmo majstora
No comments: