PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

22 March 2014

SLAVKO JEKNIĆ 1990 Žuta greda


МАЛО ЛЕПОТИЊЕ ИЗ СВЕТЛЕ ПРОШЛОСТИ ВЛАДАВИНЕ ГОСПОДИНА СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА ЗА КОЈУ ОВАЈ ГУСЛАР ИМА СВЕ ЛЕПЕ РЕЧИ. Једно изванредно гусларско појање овде на ЈУГОЗВУКУ којих хвала Богу има доста. 

Видим Црногорци увели санкције Русији и тако се уписали у највеће лизобуљце које је св(иј)ет видео. Гори су од шиптара еј, да они уведу санкције Русији?!?!??!? АЛ нису то једини бисери који долазе из те банана државице где Мајло влада већ столећима. Код њих је у току већ годинама испирање мозга народу да они ни(је)су Срби, да је ћирилица одвратно и декадентно псимо, да су Црногорци уствари Хрвати који лоше говоре Хрватски па отуд толико нових хрватских речи у црногорском језику и тако даље и тако даље. ДЕГЕНЕРЛУКА КОЈЕ ОСМИШЉАВА МАЈЛО И ДРУШТВО ЈЕ СВЕ ВИШЕ И ВИШЕ и томе изгледа нема краја. Крај се не сагледава јер ми Срби одавде више и не третирамо Црну Гору као неко своје драго место већ једно место где се слива сав отпад антирспког света из света. А крај ће доћи њима смаима кад пресуши пара од дроге и цигара.

No comments: