NACRTNA GEOMETRIJA

09 February 2014

LEPO JUTARNJE BUDJENJE uz Branislava Lalu Kovačeva



NEKI MOMAK KOJI, ČINI MI SE I DA JE GOST I OVOG SAJTA, IMA DOSTA LEPIH POSTOVA ŠIROM BLAGOSILJANE MREŽE KOJA JE NAMENJENA ONIMA KOJI SU JOŠ UVEK JUGOSLOVENI, JUGOSLOVENOFILIMA, JUGOSLOVENOFILIJI (kolike reči!).
Na jednom forumu koji ne može da se očitava kad to želite da radite na poslu jer priglupi server je uzeo ime RAPID i dodao SERBIA. Elem svaka firma zna samo za rapidshare i to je odmah ukinuto ali kod mene se setio neki kreten da sve što počinje sa RAPID bude ukinuto. Na tom odličnom serveru za sve i svašta što se tiče "jugoslovenskog regiona" bude dostupno ako se registrujete. Pa idite tamo i skinite ovaj album da ne bih pisao naslove jer se plašim da mi ne ukinu ovaj.

РАПИДСЕРБИА je crko kao servis za lepe fajlove jugoslovenske muzike! Zato moramo da se malo sami pomažemo. Hvala Bogu te smo ovaj fajl u dogledno vreme skinuli i postavljamo novi link za našeg prijatelja Boogeymana.






2 comments:

boogieman said...

Hello,

I really would like to hear this album but I can get the DL from the other iste. Can't register (error message). Could you post a mirrorlink or send it in the comments on my blog?
Thanks a lot
Boogieman

Aktivista Neumorni said...

DONT WORRY Mr Boogeyman.