PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

18 January 2014

RIBLJA ČORBA Koncert za brigardire (samo za gledanje)


MOŽDA ZNATE A MOŽDA I NE DA JE OVO NEKAD BIO BOOTLEG SNIMAK A SAD JE ZVANIČNO IZDANJE? Ako i niste to je jedan od najlepših bootlega ikad snimljenih od ove grupe. Imam ja tu i tamo i boljih ali ovaj je po energiji izvanredan. BILO JE LEPO DOK JE TRAJALO. Nećemo dalje da držimo ovaj link jer to nije lepo. No ipak, da ponovim, ovaj snimak se vucarao po internetu kao bootleg i kao takav je sada, mnogo godina kasnije, objavljen pa ne treba niko da se ljuti. Mi ćemo link ukloniti iz poštovanja prema RIBLJOJ ČORBI našoj najvećoj jugoslovenskoj RNR grupi ikad. Omot ostavljamo, baš je lep  zar ne?


2 comments:

Dragoljub Antonovic said...

Naravno prisvojen od mnogih kao sve drugo sto sam postavio na net, naravno ne ljutim se ali cisto da se zna. Kada jednom nesto pustis na net, to vise nije samo tvoje, ali zato to i radimo da bi popdelili sa drugima.

Aktivista Neumorni said...

Znaš šta ako si ti to postavio negde na internet baš me zabole dupe kretenčino, to nije tvoje. To je snimak RIBLJE ČORBE. Ja sam obećao da ću ga držati samo dva dana i to je to. A ti?