PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

29 January 2014

BEOGRADSKO PROLEĆE Retrospektiva 1961 - 1974SLUŠAJTE JA NE VOLIM OVE FAZONE SA VELIKOM KONCETRACIJOM SINGLOVA I ALBUMA NA JEDNOM MESTU ALI ZA NEKE NESTRPLJIVCE SA OVOG BLOGA OVO JE PRAVI POGODAK. Imam zaista loše mišljenje o tim velikim kolekcijama i iz drugog razloga. Ako već imate blog i pravite ga sa starim lepim pločama da se čuju i izvuku iz mraka zašto onda odmah psotaviti SVE što imate na neku temu? To su budalaste ideje. Ali ajde požurite ovde na OVAJ LEPI LINK čisto eto da se zadovoljite.

1 comment:

voyager said...

Ne postoji nacin kojim vam mogu dovoljno zahvaliti za ovaj dar - kao entuzijast za "oldies" ja sam vec upoznat s festivalima Opatije, Zagreba i Splita (cak i "Slovensku popevku" sam istrazivao) ali nisam znao nista o glazbi i tradiciji Beogradskog proleca. Slazem se s vasim misljenjem da je bolje ovakvu glazbu slusati kroz orginalne albume umjesto kompilacije, i ja sam se potrudio pa to sve razvrstao kako treba. Evo sad slusam i moram priznati da ovaj festival ni po cemu ne zaostaje s onim sto su pruzale pozornice Hrvatskih festivala - kompozitori, aranzeri, orkestracija, paznja na detalje, sve je bilo prvorazredno - sve negdje do pocetka 1970-ih kada se osjeca pad kvalitete i fokus prema komercijalizaciji i vecoj prodaji hitova (to se desavalo posvuda). Zanimljivo je primjetiti da je oduvijek bilo kvalitetnih pjesama i onih banalnih & sentimentalnih, znate kad ljudi kazu "nekad je glazba bila bolja" mislim da svako vrijeme ima svoje jer je i "nekad" bilo kalkulacije, srceparateljskih suza i losih glasova (npr. na festivalu iz 1966 imate totalno smijesnu Tamaru Šarić na istoj pozornici s velicanstvenom Lolom Novaković) samo sto mi zaboravljamo na prosjecne i lose a pamtimo one najbolje. Cini se da svaka generacija ima svoje velikane i one druge. Odlican post i neprocjenjiva zbirka!