PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

17 December 2013

MIZAR Svedodžba (kompletan prošireni album na smrdljivom jutjubu)

VOLEO SAM OVU GRUPU DO NEDAVNO. Od kako su se i oni uključili u orkestriranu mržnju protiv Srbije, Srba i svega ostalog srpskog ogadili su mi se i ne pratim ih pomno. Ti jadnici baš ne dolaze puno ovde, draža su im neka druga braća, ona fašistička. Razlog tome je jedna pesma o kojoj sam čak imao i prepisku sa šefom ove sada marginalne grupe. U tom razgovoru preko maila on se tako nadmeno ponašao i ponižavao nas da mi je tada bilo jasno da prestanem sa tim makedonskim fašistički nastojenim ljudima. Ali pošto ovde ima i drugih ljudi koji vole njih ajde da ih malo čujemo sa takodje smrdljivog jutjuba  koji ih je začudo poštedeo skidanja ili su oni izgubili ineresovanje da skidaju svoje fajlove? Možda ih više niko ne sluša?Čujmo bivšu sabraću i čujmo našu odrodjenu braću po veri.

MAKEDONIJA JE JEDINA ZEMLJA NA SVETU KOJA DRŽI NEKOG POPA NA TEŠKOJ ROBIJI BEZ STVARNOG RAZLOGA OSIM POLITIKE. NEČUVENO JE TO ŠTO RADE A CEO SVET IM SE SMEJE U VEZI NJIHOVE "IZGRADNJE" ANTIČKOG SKOPLJA. DRAGO MI JE DA NIKAD I NE DOBIJU IME DRŽAVE JER JE NISU NI ZASLUŽILI.


СИГУРНО ВАМ ЈЕ ДОСАДНО ДА ОДГЛЕДАТЕ ЈЕДНУ ГЛУПУ СЛИКУ Е ДА БИСТЕ ОДСЛУШАЛИ ЦЕО ОВАЈ НЕКАДА ЈАК ЛЕП АЛБУМ Дакле довољно је д аодете ан сајт dvdvideosoft.com, подигнете њихов фантастичан БЕСПЛАТНИ dvdvideosoft free studio и са њм радите шта хоћете. Најгенијалнија опција је управо она да се извуче само аудио из овако глупавих филмова са јеном сликом. ПРОБАЈТЕ!

No comments: