PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

26 November 2013

SUNCOKRET Svi singlovi na jednom mestuПризнајте лепо да овако нешто давно нисте видели на овом блогу а и нигде другде. Наравно кад је то сложено и измиксовано овде у Београду. Нисам ја то урадио него неки музичари блиски тој групи из тог времена. Елем не само да је ово најопсежнија колекција групе СУНЦОКРЕТ на васколиком интернету већ је то иначе једна највећа колекција њихових снимака ван оне плоче коју сви знамо. Знам да је један део "сакупљача " бедног карактера и само ће украсти ову колекцију и то је тако. Није важно, јер ја ако бих пресељавао линк ја бих рекао где сам је и скинуо. Али ја сам лепо васпитан и ја то другачије радим. А тај полусвет који то ради они су људи без васпитања. Иначе мислим да се ЈУГОСЛАВИЈА и рапсала због неваспитаних политичара.

Ова лепа колекција је поколон оним читаоцима и пратиоцима овог блога који нису окаљали част и веру. ХВАЛА ВАМ! Желим вам да и даље долазите овде и волите овај блог-сајт а да понекад и допринесете свему овоме што радимо. Могу ипак да кажем да ово ипак све ЗАЈЕДНО РАДИМО зар не? Или не? Ипак ја ово све радим сам?

Дакле3 comments:

Unknown said...

Ondašnji Boraq Đorđević i kasnije onaj iz Riblje čorbe - nebo i zemlja.

BZ-skljboteka said...

fajlovi vise ne postoje.

Aktivista Neumorni said...

Ne postoje, star je link!