PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

29 November 2013

Na DAN REPUBLIKE ekstra poklon video snimak koncerta ZG ROCK FORCES 1987ПА ИПАК ЈЕ ДАНАС НАЈЛЕПШИ НАШ ПРАЗНИК У НЕКАДАШЊОЈ ЈУГОСЛАВИЈИ. МОЖЕТЕ МИСЛИТИ ОДСУСТВОВАО САМ ТРИ ДАНА ИЗ ШКОЛЕ ЈЕР МИ ЈЕ ДАН РЕПУБЛИКЕ ВЕОМА БЛИЗУ РОЂЕНДАНА. ХЕХ ХЕХ.

Е ПА ДАНАС ВЕОМА СПЕЦИЈАЛАН ПОКЛОН ЗА ВАС ЉУБИТЕЉЕ ЈУГОСЛAВИЈЕ, СНИМАК ТЕЛЕВИЗИЈСКОГ ПРИКАЗА ЧУВЕНОГ КОНЦЕРТА "ЗГ РОК СНАГЕ" ИЗ ЗАГРЕБА ДАВНЕ 1987. НО ТАЈ СНИМАК НЕ УКЉУЧУЈЕ ЦЕО КОНЦЕРТ ВЕЋ САМО ОНО ШТО НЕМА НА ПЛОЧАМА КОЈЕ СУ ИЗДАТЕ СА ТОГ КОНЦЕРТА А ТО СУ ИНТЕРВЈУИ СА ВОЂАМА АНСАМБАЛА КОЈИ СУ НАСТУПАЛИ ТАДА. ТИХ ИНТЕРВЈУА НЕМА НА ПЛОЧАМА (ДУПЛИ АЛБУМ СА ИСТИМ ИМЕНОМ). НЕМА НИ ЈЕДНЕ ПЕСМЕ ПРЉАВОГ КАЗАЛИШТА КОЈА ЈЕ ОПТУЖЕНА ДА ЈЕ НАЦИОНАЛСИТИЧКА И САМИМ ТИМ НИЈЕ ИЗАШЛА НА ПЛОЧАМА. ОВДЕ ЈЕ ИМАТЕ ИЗВЕДЕНУ У ВИДЕО ФОРМАТУ И СВЕ ТО У ДЕВЕДЕ КВАЛИТЕТУ. СКИИНИТЕ ТО БРЖЕ!

2 comments:

Spoon said...

Molim upload na 4shared fileova (ZG ROCK FORCES 1987 Live.part02 i 03) jer više ne rade na rapidshare.

Aktivista Neumorni said...

Kao što se vidi iz teksta to je bio POKLON SAMO ZA DAN REPUBLIKE tako da drugog postavljanja nema. Ako imaš neki veoma redak video kao što je taj ponudi ga ovde pa ćemo videti.