PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

17 November 2013

DUBROVNIK KVINTET 1979 Starogradske pjesme

ВЕОМА ВЕОМА ИНТЕРЕСАНТНА ПЛОЧА. Дубровачки ансамбл свир астароградске пјесме свих народа и народности? Ретка ствар у данашње време. Треба ово чути и схватити колико је тај наш заједнички суживот био бољи. ЗА СВЕ! Но нисмо успели све то да сачувамо и то нам је што нам је. Сад уживајмо на свако своме које је много мање и бедније.

КОЛИКО САМ САМО ПУТА УШАО НА ОВУ КАПИЈУ И ПРОВОДИО СЕ ОКОЛО ДУБРОВНИКА? СЕЋАТЕ ЛИ ЈЕ СЕ ВИ?КОЛИКО СТЕ ПУТА ИШЛИ ОВУДА И УЛАЗИЛИ У ЈЕДАН ЛЕПИ СРЕДЊОВЕКОВНИ ГРАД? ЈАВИТЕ СЕ!

МОЈА СЕЋАЊА: Волео сам да одседнем у малим пансионима близу БАБИНОГ КУКА и тамо бих преко дана препливавао до оног малог острвцета преко пута Бабиног кука где је била она мала напуштена црквица. Затим бих упливавао на плажу Бабиног Кука да ме чувари не виде и било је баш шик попети се лифтом-платформом на најгорњи кат онако мокар и изигравати богатуна! Ха ха! ЛЕП И ДИВАН ЈЕ БИО ТАЈ ЈУГОСЛОВЕНСКИ ДУБРОВНИК!

DUBROVAČKI KVINTET
No comments: