PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

21 October 2013

Otišla je JOVANKA BROZ


OVAJ SAJT ĆE NJENOM ODLASKU U VEČNOST POSVETITI KLASIČNU MUZIKU KOMPOZITORA ILIJE ILIJEVSKOG KOJI VIDITE DOLE I KOJI NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN REPREZENTUJE VREME U KOME JE ONA ŽIVELA.

HVALA JOJ ZA NJENU LEPOTU, PONAŠANJE I IZGLED JEDNE OD NAJLEPŠIH DAMA SVETA.U MOMENTU DOK JE ŽIVELA SA TITOM NIJE BILO LEPŠE ŽENE PREDSEDNIKA PA MAKAR TO BILA I EVITA. U MOMENTU TITOVOG ODLASKA ZADRŽALA JE SVE OD TOG SJAAJ KOJI JE IMALA. DOSTOJANSTVENO JE PODNELA SVE. NESTANAK JUGOSLAVIJE, ONE KOJU JE STVORIO NJEN MUŽ LIČNO, RATOVE I SVOJU LIČNU DRAMU. IZ SVEGA JE IZAŠLA PONOSITA, NEUKALJANA, NIJE SE ULIZIVALA NI MILOŠEVIĆU NI TADIĆU (LOPINI) NI SADA NIKOLIĆU. NIJE OD NAS TRAŽILA NIŠTA NEGO SAMO MALO RAZUMEVANJA A NIJE DOBILA NI TO. OSTALI "BRATSKI NARODI" SU JE POTPUNO ZABORAVILI, HRVATI JE PREDSTAVLJAJU KAO TIRANINA I DESPOTA (DANAS U POLITICI) A O OSTALI NE KAŽU NIŠTA. 

Sve u svemu MI smo se okaljali u ponašanju prema našoj nekadašnjoj prvoj dami JUGOSLAVIJE i to ćemo valjda nositi kao neko mao prokletstvo, mi JUGOSLOVENI. Srbi, Hrvati, Slovenci, i ostale stvorene nacije u Titovoj JUGOSLAVIJI sada mogu da odahnu. Otišao je poslednji svedok njihovog uzdizanja od ničega ka nečemu - naciji.
No comments: