NACRTNA GEOMETRIJA

21 October 2013

Otišla je JOVANKA BROZ






OVAJ SAJT ĆE NJENOM ODLASKU U VEČNOST POSVETITI KLASIČNU MUZIKU KOMPOZITORA ILIJE ILIJEVSKOG KOJI VIDITE DOLE I KOJI NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN REPREZENTUJE VREME U KOME JE ONA ŽIVELA.

HVALA JOJ ZA NJENU LEPOTU, PONAŠANJE I IZGLED JEDNE OD NAJLEPŠIH DAMA SVETA.U MOMENTU DOK JE ŽIVELA SA TITOM NIJE BILO LEPŠE ŽENE PREDSEDNIKA PA MAKAR TO BILA I EVITA. U MOMENTU TITOVOG ODLASKA ZADRŽALA JE SVE OD TOG SJAAJ KOJI JE IMALA. DOSTOJANSTVENO JE PODNELA SVE. NESTANAK JUGOSLAVIJE, ONE KOJU JE STVORIO NJEN MUŽ LIČNO, RATOVE I SVOJU LIČNU DRAMU. IZ SVEGA JE IZAŠLA PONOSITA, NEUKALJANA, NIJE SE ULIZIVALA NI MILOŠEVIĆU NI TADIĆU (LOPINI) NI SADA NIKOLIĆU. NIJE OD NAS TRAŽILA NIŠTA NEGO SAMO MALO RAZUMEVANJA A NIJE DOBILA NI TO. OSTALI "BRATSKI NARODI" SU JE POTPUNO ZABORAVILI, HRVATI JE PREDSTAVLJAJU KAO TIRANINA I DESPOTA (DANAS U POLITICI) A O OSTALI NE KAŽU NIŠTA. 

Sve u svemu MI smo se okaljali u ponašanju prema našoj nekadašnjoj prvoj dami JUGOSLAVIJE i to ćemo valjda nositi kao neko mao prokletstvo, mi JUGOSLOVENI. Srbi, Hrvati, Slovenci, i ostale stvorene nacije u Titovoj JUGOSLAVIJI sada mogu da odahnu. Otišao je poslednji svedok njihovog uzdizanja od ničega ka nečemu - naciji.




No comments: