PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

16 September 2013

Festival MESAM u Beogradu 1989-te godine 3 deo (poslednji)MESAM Beograd 1989 3 by aktivista

NA ZAHTEV jedne čitateljke ovog bloga ide ceo snimak jeden večeri očigledno pop muzike jer je taj festival imao i narodni deo i svašta nešto drugo. Mislim da su ovo poslednji trzaji JUGOSLAVIJE koja je već u tom momentu imala mitinge našeg Martina Lutera Kinga gospodina JOVE RAŠKOVIĆA koji je pokušavao da na sve izazove brutalnog hrvatskog fašizma odgovori nenasilnim demonstracijama.

To i takvo vreme je obeleženo i ovako bljutavom festivalkom muzikom koja stvarno nekad dodiruje dno dna. Ali to je bilo u modi i zaista poneke od ovih grupa su postojalo tek toliko koliko je potrajao i ovaj festival.

Kao što primećujete sve ove lepe video fajlove držim na zaista lepom kanalu DAILYMOTION koji nema nikakva rigorozna ograničenja kao smrdljivi JUTJUB sa cenzorima na čijem čelu je dž. š., s. m. i naravno a. l. To su sve akrepi koji nam onemogućuju da postavljamo lepe stvari kao uostalom svi ostali što rade širom sveta.

No comments: