PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

20 August 2013

SEČANJA NA ŽULJEVE 1972 O radnim akcijama i ostalomJEDVA NEKAKO SE SMRDLJIVI JUTJUB UDOSTOJIO DA POSTAVI OVAJ FAJL. VALJDA ZATO ŠTO AMERIČKA  STOKA NE UME DA PREPOZNA MUZIKU IZ DOBA KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE, TO AKREP LUKAS NIJE STIGAO DA UPUCA U JUTJUB NJEGOVO OMILJENO MESTO ZA UPUCAVANJE JUGOSLOVENSKE MUZIKE.- IZDAJNICI IZ NAŠIH REDOVA SU NAJGORA SORTA

STOKA SA JUTJUBA ZABRANJUJE NAM I TOMU ZDRAVKOVIĆA A DOK JE BIO ŽIV ON SAM NIKAD NIJE BIO DOVOLJNO PO MEDIJIMA I UVEK JE BIO SKRAJNUT, POTISNUT BOLJE REĆI. VEČ TADA JE STOKA KOJA IZVODI TURBO FOLK BILA VIŠE U MEDIJIMA. Ako tako gledate na stvar setićete se da je turbo-govno-folk-od-narodne-muzike već bio više po medijima nego ona prava autentična muzika. Već taa se u Socijalističkoj Republici Srbiji razvio žestoki TGFNM da se ni do danas nismo oporavili. A izgleda da nećemo nikad. Bosanci i Makedonci su Boga mi očuvali svoj nacionalni identitet kroz dobru autentičnu muziku ali mi ne!

No comments: