PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

29 July 2013

BOR GOSTIŠA 1968 Massachusetts


MORAO SAM DA UVELIČAM OVAJ OMOT jer je toliko dobar što se ne može baš reći i za muziku. To je cover nekih tada poznatih pesmica sa prljavog zapada i sigurno je iz nekih davnina popa i rocka Socijalističke Republike Slovenije s kraja 60-tih. Sve us vemu svidjala mi se ta multietnička fora - Slovenci snimaju u PGP, Srbi snimaju u Helidonu, Hrvati u Helidonu i Jugotonu, jedan opšti pozitivan metež ideja i snimačkih tehnika.

JUGOSLAVIJA JE BILA PRAVA MULTIETNIČKA I DEMOKRATSKA TVOREVINA NA OVIM PROSTORIMA kakva će teško biti stvorena ikad. Možemo zaista biti ponosni na sve to što smo imali. Ja jesam ponosan na JUGOSLAVIJU. Nije se gledalo ko je iz koje nacije i koje verske grupe i iz kog dela te velike države. SAMO SMO GLEDALI DA SE PROVODIMO. Mislim da su to videli i stranci i rekli SAD ĆEMO DA VAM JEBEMO MATER, MNOGO SE PROVODITE VI JUGOSLOVENI I MNOGO POBEDJUJETE U SVIM SPORTOVIMA ŠIROM PLANETE I ZNAMO KAKVE SVE NEREŠENE STVARI IMATE IZ PROŠLOSTI tu ćemo da vas ganjamo stoko glupa, i Jugosloveni se primili. Odmah smo se izdelili po nacijama i verskim grupama i krenuo je pravi pravcati gradjanski rat kao iz filma "Ples sa vukovima" snimljen nekako u to vreme i prikazan jadnim bednim istrošenim Jugoslovenima koji nisu imali snage da urade ono što je  Kevin Kostner u jednom momentu u filmu uradio. Iašao je s amoćnim konjem izmedju dve vojske (jednog istog naroda sa obe strane rova) i pokazao kako to treba rešiti. No i u filmu ga srede govna iz njihovih redova ko kod nas. MOĆAN FILM kao da je napravljen u vreme raspada JUGOSLAVIJE da bi nama skrenuo pažnju šta nas čeka.


No comments: