PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

03 May 2013

Opinions about president TITO 1981ETO NEK SE PODSEĆAMO MALO KAKO SU DRUGI GOVORILI O TITU, SA KOJIM PIJETETOM I OZBILJNOŠĆU SE POMINJALO NJEGOV NADIMAK. TAJ NADIMAK JE OSTAO I POSLE NJEGOVE SMRTI I BIO POJAM ZA DRŽAVU KOJU JE STVORIO. GLEDAM DANAS SMRDLJIVE ROJALISTE KOJI SE KOTE PO SRBIJI SA KOJOM MRŽNJOM NASTUPAJU KADA GOVORE O TOJ NAŠOJ DRŽAVI. 

SRPSKA, ROJALISTIČKI NASTROJENA, STOKA JE SIGURNO NAKRALA ZA SEBE I ČLANOVE UŽE PORODICE U VREME JUGOSLAVIJE DA BI DANAS KLEČALI KAD PROLAZE POSMRTNI OSTACI NAZOVI KRALJICE MARIJE PO BEOGRADU, BEZNAČAJNE OSOBE U NAŠIM PROŠLIM ŽIVOTIMA. FUJ za rojaliste!

VRATIMO SE MI NAŠEM TITU JER JE ON Z ANAS BIO SVE, OTAC JUGOSLAVIJE, DRŽAVE GDE NIJE BILO BITNO KOJE SI NACIONALNOSTI ILI VERE I SA JEDINSTVENIM JEZIKOM. NO I OSTLAI JEZICI NISU NAM BILI PROBLEM, OSIM ŠIPTARSKOG I MADJARSKOG. TA DVA MOGU POD RUKU AKO TREBA DA SKUPIMO SVE NEPRIJATELJE ONE DRŽAVE POD JEDAN SKUT.No comments: