PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

09 April 2013

KUD IDIJOTI Beograd 2008, BEER FEST


DANAS JE DAN OVOG FANTASTIČNOG BLOGA. 9. APRILA PRE PET GODINA OSNOVAN JE OVAJ BLESAVI BLOG KOJI PRETRESA SVE ZVUKE NAŠE BIVŠE ZAJEDNIČKE DRŽAVE JUGOSLAVIJE I POSTAVLJA IH NA BLOGGER E DA BISMO SE PODSETILI LEPOG VREMENA. Pet godina svaki dan idu postovi na ovom blogu što je preko 3000 albuma i preko milion posetilaca. Voim brojke kao političari ili ekonomisti. Na ovja dan slavlja postavljamo jedan kompletan video u devede rezoluciji, koncert grupe KUD IDIJOTI, koji su i dalje post-jugoslovenska atrakcija. Nažalost napustio ih je pevač i preselio se u večnost da svim ostalim preminulim muzičarima lepo uživa i muzicira medju andjelima. HVALA MU ZA SVE ŠTO JE URADIO DA SE OSEĆAMO LEPO!

Voleo sam ovu grupu i trčao sam da snimim ovaj koncert jer sma predosećao da će bili opak. SVI KONCERTI SVIH pa i najglupljih GRUPA NA BEERFESTU SU ODLIČNI. Tamo ima neki dobar štimung. Mislim da sam u ovom videu uhvatio i delove grupe kako šetaju medju publikom, proverite.No comments: