PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

07 March 2013

RAZNI IZVODJAČI 1980 Nima Splita do Splita


Odličan album prepun mediteranskog šarma i lepote i dobre muzike domaćih autora. Naravno da te sve pesme liče na Italiju i more i zabavu i mačkice i slične stvari. Kad pustim ovu muziku kod kuće lepo se podsetimo kako smo furali po moru i kako smo odgledavali svakakva lepa osrtv ai zabiti na našem Jadranskom moru.

Sećam se najviše dolaska u Split, vozom Beograd - Split.Odmah ali odmah sam otrčavao u mlečni restoran koji je tu bio na stanici i imao odličnu hranu. Bio sam mladi, mnogo mladji i voleo viršle naravno a tu su bile dobre. Zatim čekanje na lepi brod do nekog ostrva pa dok čekamo ide se malo po Dioklecijanovoj palači i obilaze lepe zidine grada. IZVANREDNA ZABAVA. Kad sam bio jako mali i  išao s mamom na more išli smo od Splita odmah do Kaštela. Iznenadjujuće je koliko je mor ečisto bilo u tim Kaštelima i koliko dobrog sveta je tamo bilo. A pogled iz Kaštela je bio pravo na velike silose i industriju Splitske luke.


No comments: