PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

19 March 2013

LOLA V STEIN Ikona Mansarda


Лепо је видети овај албум опет овде на овом блогу јер је ово један од првих мојих постова овде и уопште на интернету. ТО је тада био један очишћен леп скуп два елпија али је то данас, хвала Богу, један леп     Ц Е Д Е     који треба имати у својој колекцији јер је то антологијски албум и веома скуп као плоче. Дакле хвала браћи Македонцима на овом лепом издању и такође хвала једном мом другару из Сремчице за овај албум.

Овакве групе које су настајале као гљиве после кише у време распада ЈУГОСЛАВИЈЕ одржале су се у великом броју. Подсетићемо се само неких. АНАСТАСИА, ЛЕТ 3 и МИЗАР па и АРХАНГЕЛ. Све су то данас ектра групе које имају неки свој пост-југословенски живот и то наравно по свим републикама-феудима оне наше распаднуте лепе ЈУГОСЛАВИЈЕ.

Још једна прича ме интригира. Те групе из тог периода су јако добре, дакле нису уопште јефтине и бедог звука, већ јако софистицираног штимунга и данас не псотоје такве групе међу овим касније насталим.


No comments: