PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

03 January 2013

SMAK 197_ Ulazak u harem-Plava pesma


Znam da svi volite sigurno grupu SMAK koja je ovde na nekakvom izdanju za koje bi se moglo reći da je best-of-singlica ili tako nešto. U svakom slučaju pazite ovde je snimak pesme El Dumo sa odličnog snimka kasete a svi mi imamo to sa kojekakvih singlova koji su UVEK LOŠI. Za tu stvar El Dumo sam se oduvek borio da nadjem dobar snimak.

SMAK je naša da kažemo poslednja jugoslovenska grupa koja je promovisala dobru instrumentalnu muziku i to su jako dobro radili. Svi instrumentalisti koji su bili u ovoj grupi morali su dobro da sviraju. No gosn Točak se odlučio nenadano da 2001. godine ode bez podrava publici i nikad od danas nije održao OPROŠTAJNI KONCERT. Mnoge grupe su održavale oproštajne koncerte i onda je svima bilo jasnoi da nikad više. Sa grupom SMAK nije ništa jasno jer zvanične objave prestanka rada N E M A ! Možda se gospon Točak popišmani i opet uzme onu svoju prastaru krčavu gitaru i oduševi nas?! Dotle imamo mi šta da slušamo zar ne?


No comments: