PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

12 January 2013

OSMI PUTNIK 1986 Ulična Molitva


ZNAM DA SVI OVO "PUŠTAJU" PO SVOJIM BLOGOVIMA ALI I JA BIH TO RADO RADIO PA ZATO EVO JEDNOG SNIMKA SA KASETE, LEPOG I ČSITOG. MOŽDA MALO ZASTARELI SNIMAK SA JEDNOG ANALOGNOG MEDIJA ALI I DAN DANAS PRIHVATLJIV.

U nekadašnje vreme JUGOSLAVIJE ovaj medij(um) je itekako bio čist i prihvatljiv. Skoro je bio revolucionaran i ko je imao dobar kasetaš u kući mogao je reći da ima bolji zvuk od ploče. Svojevremeno ste morali da ustajete i da menjate stranu i kasetama ali kad se pojavio autoreversni kasetaš to je bilo milina. Mogli ste ovakve stvari da odslušate bez ustajanja.

SVE JE TO POSTOJALO U JUGOSLAVIJI. Postojale su i dobre marke. Sećam se radnje firme SANSUI u Beogradu u tadašnjoj ulici Z. Jula. Tamo sma išao da se "nagledam" lepih kasetaša i pojačala i gramofona. Zanimljivo je da je tada preko puta u Jugolaboratoriji prodavana gramofonska oprema domaćeg inženjera koji je imao tada čuvenu gramofonsku konfiguraciju STABI / STOGI gramofon / ručka..No comments: