PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

29 December 2012

ŽARKO MIRKOVIĆ 1986 PismaPISMA prednji

Degnerični google ponekad ne radi što se tiće aploudovanja slika tako da sma sad ovus liku psotavio na flickr-serveru. Veoma neobičan album, neko kao scensko-klasično delo uz pevanje hora i sviranje elektronike, sve us vemu ovkavih eksperimenata je bilo veoma malo i volim kad se ovakvo nešto pojavi na JUGOZVUKU. Vi ljubitelji kalsike i ozbiljne muzike imaćete šta da čujete i uživate u tome a vi ostali preslušajte ovo jer ovo su svakako ZVUCI JUGOSLAVIJE.


6 comments:

Johntra Volta said...

Da li i dalje negdje postoji fajl? Otac mi je jedan od izvodjaca, zaista bih volio imati primjerak. Nazalost, plocu ne mogu pronaci.

Aktivista Neumorni said...

Pravila bloga su ovakva, za ponovno podizanje nekog linka treba da s epokloni neki dobar snimak ovom blogu! Na primer imaš li ti neki drugi snimak tvog oca koji mi nemamo ovde ili bilo kakav drugi album koji nemam na ovom blogu?

Johntra Volta said...

Evo, uspio sam da nadjem nesto sto nemate. Miladoyka Youneed - Ghastly beyond belief

https://www.sendspace.com/file/uz2s9y

Aktivista Neumorni said...

Prijatelju to je allbum iz 1995-te godine dakle ne potpada pod ovaj sajt JUGOSLAVIJE 1945-1992 kapiraš? To je slovenački album ne jugoslovenski, ajde nešto drugo

Johntra Volta said...

:) Istina. OK, evo nesto sto ste imali, sad je broken.
Sarlo Akrobata - Bistriji il tuplji...

https://www.sendspace.com/file/lximhz

Aktivista Neumorni said...

Imam taj album nema veze sto je crko link!